ks@isee.no

Et profesjonelt utført ansiktsportrett, også kalt headshot, er uvurderlig for deg som søker jobb eller på annen måte ønsker å vise din beste side. Dette er bilder for bruk på LinkedIn eller annet jobbrelatert.

Vi jobber målrettet sammen for å få frem de beste bildene. Jeg bruker flere forskjellige teknikker for å hjelpe deg til å se best mulig ut og signalisere det du ønsker. Jeg ønsker at du skal se selvsikker ut, men samtidig være en som kunder, arbeidsgivere og andre ønsker å ta kontakt med.

Headshot Crew Associate & Mentor

Jeg er Associate (partner) og Mentor i den amerikanske fotografen Peter Hurley's Headshot Crew. Dette er en internasjonal gruppe med over 12 000 fotografer som spesialiserer seg på headshots og annen portrettfotografering. Headshot Crew Associates har jobbet tett med Peter Hurley for å bygge opp en portfolio som han kan godkjenne og stille seg bak kvalitetsmessig. Det er i dag rundt 70 associates totalt på verdensbasis, og jeg er den første i Norge. Av disse er det kun rundt 20 som er mentorer.

Svært god opplevelse i studio under fotografering, Profesjonelle resultater basert på utprøvd metodikk. Flink med folk og rask og profesjonell ferdigstillelse av bildene. Kan anbefales.
— Kjetil Andreas Vedøy, Arbeidsmiljøsenteret
ks@isee.no

Priser

 

 

Standard headshot session (90 minutter)

En standard headshot session koster 3 950,– inkl. mva.

 • Inntil 90 minutter fotografering
 • Inkluderer 3 ferdig retusjerte (høyoppløselig) digitale bilder
 • Du får dessuten de samme bildene tilpasset for LinkedIn
 • Vi jobber mer med uttrykk og kan bruke flere antrekk og bakgrunner. Typisk 4–5 forskjellige antrekk.
 • Alle bildene leveres som lavoppløselige (med vannmerke) så du kan velge ut de du liker best.
 • Du velger selv hvor mange av bildene du vil bestille.
 • Ekstra retusjerte, høyoppløselige bilder koster 500,- ink. mva. per stk. (utover de som er inkludert).

Enkel headshot session (30 minutter)

En enkel headshot session koster 1 950,– inkl. mva.

 • Inntil 30 minutter fotografering
 • Inkluderer 2 ferdig retusjerte (høyoppløselige) digitale bilder
 • Du får dessuten de samme bildene tilpasset for LinkedIn
 • Rask session for deg som kun trenger noen få ulike antrekk på bildene (1–3).
 • Alle bildene leveres som lavoppløselige (med vannmerke) så du kan velge ut de du liker best.
 • Du velger selv hvor mange bilder du vil bestille.
 • Ekstra retusjerte, høyoppløselige bilder koster 500,- ink. mva. per stk. (utover det som er inkludert).

Online booking

Her kan du booke tid direkte. Om du ønsker mer info først kan du benytte kontaktskjemaet litt lenger ned på siden.

Tusen takk for flotte bilder :) Dette gikk fort og effektivt, kan anbefales.
— ‎Nicklas Martinsson, NAV Pensjon

Levering av bildene

Når fotograferingen er ferdig, plukker jeg ut de beste bildene og legger på et nettsted der du kan logge på med passord. Disse bildene vil være lavoppløselige og ikke redigerte.

På nettstedet kan du i ro og mak velge ut din favorittbilder ved å markere dem med et hjerte. De bildene du velger ut vil bli retusjert og klargjort slik at du kan bruke dem både høyoppløselig (f.eks. til utskrift) og på sosiale medier. De ferdig, retusjerte versjonene lastes opp på samme nettside som JPG-filer og du kan laste dem ned derfra.

Bilder for sosiale medier

Sammen med de høyoppløselige bildene får du også bilder som er beskåret kvadratisk og lagret i 500x500 pixler, for bruk i sosiale medier som LinkedIn og Facebook. Dette får du med uten ekstra kostnad.

 

Praktisk informasjon

Se nederst på siden for praktisk informasjon som er nyttig å vite før du kommer.


Bestill fotografering

For å bestille time for headshots, benytt skjemaet nedenfor.


Behaglig och kul fotosession med Kristoffer som är en mästare på att få fram de uttryck som “gör sig på bild”. Rekommenderas på det starkaste, tusen tack Kristoffer!
— Camilla Nilsson, Agrinos

Praktisk informasjon om Headshots

Klær

Ta gjerne med noen ulike antrekk, som matcher det du ønsker å formidle gjennom bildene. Unngå klær med sterke farger og kompliserte mønstre. Avhengig av hva du vil signalisere kan det være riktig med dress, skjorte og slips, bare skjorte, T-skjorte el.l. Dette bestemmer du og du kan gjerne ta med klær i ulike stiler slik at du får bilder som kan brukes profesjonelt og andre som kan brukes f.eks. på Facebook og andre sosiale medier.

Klesforslag for kvinner

 • Sort topp
 • Hvit topp
 • Ulike fargede topper (ulike halser)
 • Unngå kraftige farger og kompliserte mønster
 • Evt dressjakke om det passer til din bransje

Klesforslag for menn

 • Hvit / lys T-skjorte (gjerne både rund og v-hals)
 • Sort / mørk T-skjorte
 • Ulike ensfargede skjorter (helst ikke for mye mønster eller kraver med andre farger/striper)
 • Evt dressjakke og/eller slips om det passer til din bransje

Sminke

For kvinner anbefaler jeg at du kommer med den sminken du normalt bruker. Det bør likevel ikke være for mye sminke, siden vi er ute etter et naturlig og profesjonelt utseende. Unngå mineralsminke, da det reflekterer lyset jeg benytter i studio.

 • Mascara - JA
 • Leppestift som ligger nær din naturlige leppefarge - JA
 • Ikke bruk for mye pudder over evt. foundation.
  Digitale bilder er skarpe og for mye pudder vil vises på bildene (svært vanskelig å retusjere)
 • Vurder om du skal få lagt sminken profesjonelt (be dem i så fall om å legge naturlig makeup)
 • Urenheter, småsår el.l. fjernes enkelt med retusjering, så ikke tenk på det :)

Hår

Håret bør være naturlig og komfortabelt, men lett stylet. Det kan være lurt å booke en time hos frisøren for å få ordnet håret samme dag som du skal til oss. Har du langt hår kan det hende jeg ber deg sette det opp i hestehale underveis. Det ser ofte veldig bra ut på ansiktsportretter. Hestehalen bør da stikke ut omtrent midt bak på hodet.

Leveranse

Etter fotograferingen plukker jeg ut de bildene jeg synes er best og legger disse ut på en passordbeskyttet nettside. Der kan du se gjennom bildene og plukke ut de du ønsker. Når du har plukket ut bildene du vil ha, retusjerer vi disse og legger dem opp i høyoppløselige versjoner som du kan laste ned og bruke som du ønsker. Du betaler per bilde og det er ingen begrensning på hvor mange bilder du kan velge.

Retusjering

Hvert bilde blir fargejustert og lett retusjert. Dvs. at jeg fikser på f.eks. sminke som ikke er jevn og andre midlertidige ting som urenheter i huden, hår som ligger feil osv. Jeg tilstreber et naturlig utseende og endrer ikke på utseendet ditt.

Stil på bildene

Vi har primært to bakgrunner vi benytter til headshots: Hvit eller grå/sort. Du velger selv hva du ønsker –- dette avhenger av bruken og selvfølgelig også av din personlige smak. Vi kan ta bilder med ulike bakgrunner samme dag.

ks@isee.no
Kristoffer is probably the only photographer on the HeadshotCrew who got promoted from Associate to Mentor within a month. Kristoffer’s work speaks volumes and he is now considered as one of the best headshot photographers in the business today.
— Maurice Jager

Studio

Fotograferingen foregår i Studio Metro på Sandaker eller Kolonihaven Studio i Hausmannsgate, begge i Oslo. Vi tar forbehold om tilgjengelig tid i studioene (normalt ikke noe problem om man booker i god tid).

Vi kan også komme til din bedrift i Østlandsområdet dersom flere ansatte skal fotograferes. Ta kontakt for pris på dette.

Tidsbruk

Vi setter av 45–90 minutter til fotograferingen – hvor lang tid vi bruker er individuelt og avhenger av pakken du velger. Det viktige er at vi får bilder du blir fornøyd med og kan bruke i en profesjonell sammenheng.


Les hva kundene sier:

Jeg er veldig godt fornøyd med både opplevelsen og resultatet fra fotograferingen med Kristoffer. Bildene ble fine, Kristoffer leverte raskt og jeg hadde en hyggelig og lærerik liten time i studio.
— Kjersti B. Neumann, Statoil
Flink til å skape en avslappet atmosfære, også for en som ikke liker å bli tatt bilder av.
Bra jobbet!
— Reinert Engelschiøn Vigtel
Kristoffer er en fotograf som skaper en god atmosfære og gjør tiden i studio til en morsom opplevelse, samtidig som man får flotte profesjonelle bilder.
— Øivin Hofgaard
Kristoffer var profesjonell, hyggelig og fikk fram lysten til å gjøre et godt bilde. Bestilte CV-bilde, men i ettertid ville jeg ha spandert litt mer tid for dette var moro!
— Kristian Espeland
Dette var både gøy, lærerikt og gav et resultat jeg var topp fornøyd med!
— Jarle Henriksen
Proff, effektiv og hyggelig. Får en til å fremstå som god utgave av seg selv :-) Rask levering. Anbefales!
— Lise Kari Berg
Skal du ta nye bilder til sosiale medier, så er Kristoffer mannen. Han er profesjonell og vet hva som skal til for å hente frem din personlighet og ditt ekte bilde, anbefales!
— Per Kristian Gabler
Om du trenger proffe bilder til sosiale medier anbefales dette stedet på det sterkeste!!
— Faisal Rauf
Kristoffer jobber på en profesjonell men samtidig herlig avslappet måte- og det virker! Skaper en fin atmosfære
— Anne Herlofson